Main menu
096 721-14-15
097 217-20-62
099 605-07-76
(032) 236-71-31

 

Прилад Чижова ПЧМЦ

Виробник: Україна

Прилад Чижова ПЧМЦ призначений для визначення вологості зразків харчових продуктів з автоматичним регулюванням температури плит приладу.

Застосовується для оперативного контролю вологості харчової сировини, напівфабрикатів і готової продукції в лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарської, кондитерської, молочної, м'ясопереробної і т.п.).

Принцип роботи приладу полягає в зневодненні методом випарювання зразка сировини за рахунок його прогріву при необхідній температурі протягом заданого часу. Зневоднення зразків проводиться у спеціальних пакетах. Пакети виготовляються із слабо склеєного паперу типу ротаторного чи газетного.

Технічні характеристики:

Діапазон встановлення температури висушування, º С від +50 до +199
Дискретність встановлення температури, ºС 0,1
Відхилення температури плит блоку висушування зразків від заданої робочої температури не більше, º С ±2
Час нагріву блоку висушування зразків до усталеної робочої температури не більше, хв 20
Зазор між дотичними робочими поверхнями плит блоку висушування зразків, мм, не більше 0,1
Живлення 220В, 50Гц
Споживана потужність, Вт 700
Діапазон встановлення значень тривалості висушування, хв 1-99
Дискретність встановлення значень тривалості висушування, хв 1
Габаритні розміри, мм, не більше
блоку висушування
блоку управління
 
210х120
175х120х65
Маса, кг
блоку висушування
блоку управління
 
6,0
0,8

 

Переваги приладу Чижова ПЧМЦ:

  • Швидкий вихід на робочий режим;
  • Блокування роботи приладу при перегріві;
  • Висока стабільність підтримання температури за допомогою електронного терморегулятора;
  • Теплоізольований корпус блоку висушування;
  • Підвищена електробезпека;
  • Простота в експлуатації та зручність в обслуговуванні.

 

Схоже обладнання:


Notice: Undefined variable: related in /home/ae228139/motom.com.ua/www/modules/mod_relateditems_xtd/helper.php on line 331