Лабораторний млинок ЛМЦ-2 призначений для розмолу зерна пшениці, жита та інших культур із вологістю до 20% до заданої крупності. Застосовується при підготовці проб для визначення якості клейковини, числа падіння та інших показників якості подрібнюваного продукту.
Технічні характеристики:
Мінімальна маса розмелюваного продукту, г | 10 |
Максимальна маса розмелюваного продукту, г | 80 |
Діаметр отворів калібрувальних сит в комплекті, мм | 0,8; 1,0; 2,5 |
Тривалість розмолу наважки масою 50 г, с | 60 |
Частота обертання робочого органу, об\хв | 15 000 |
Споживана потужність, ВА, не більше | 300 |
Маса, кг | 7 |
Об'єм загрузочного бункера, мл | 100 |
Об'єм приймального бункера, мл | 200 |