Тістомісилка ТЛ-2 призначена для замісу тіста з цільнозмолотого зерна пшениці (шроту) і борошна хлібопекарського та макаронного помолу при визначенні кількості та якості клейковини.
Може застосовуватися в лабораторіях хлібоприймальних, борошномельних, хлібопекарських підприємств, а також ДХІ та науково-дослідних організаціях.
Принцип роботи тістомісилки ТЛ-2 полягає в змішуванні компонентів, поміщених в діжу та утворення в ній тіста в результаті інтенсивного перемішування обертовими штифтами.
Технічні характеристики:
Продуктивність, замісів на годину, не менше | 40 |
Тривалість одного замісу, с | 18 |
Частота обертання на холостому ходу, об/хв | 600±60 |
Електрична потужність, Вт | 250 |
Габаритні розміри, мм | 300х180х330 |
Маса, кг | 20 |
Електроживлення | 220В, 50Гц |